Deze cadeaus kregen veel mensen met kerst

We zijn inmiddels al weer bijna in de derde maand van het jaar. Toch waren de feestdagen niet zo heel lang geleden. Van veel mensen heb ik gehoord wat zij kregen tijdens het gezellige kerstfeest. Daarbij begon het op te vallen dat er een aantal cadeaus waren die wel heel erg populair bleken te zijn.

Dit waren ze voor mannen

Bijna elke man die ik sprak na de feestperiode had een nieuw pakje met calvin klein boxers. Ik zou niet weten waarom dat zo is. Handig zijn ze zeker, maar het is niet het eerste waar je aan zou denken als je een cadeau moet geven zou je denken. Behalve de calvin klein boxers waar we nu allemaal van zijn voorzien, hebben we ook massaal truien gekregen van bekende merken. De warenhuizen hebben blijkbaar vol gestaan met mensen die deze dingen graag wilde kopen. Waar het idee vandaan is gekomen om dit te kopen, is voor mij niet duidelijk. Laten we het voor nu maar gewoon gooien op ’toeval’. Naast deze cadeau kregen velen van ons natuurlijk ook de standaard dingen als een geurtje of een horloge met de feestdagen.

Voor de vrouwen

Misschien heb jij je vriendin of moeder iets anders gegeven, maar de vrouwen die ik heb gesproken kregen bijna allemaal sieraden. Niet het soort dat je tegenkomt bij de kassa in kledingwinkels, maar echt die van de juwelier en bekende winkels. Zo heb ik een hoop ringen voorbij zien komen (die wel leken op verlovingsringen, maar het niet waren) met veel bling. Ook de kettingen ontbraken niet tijdens de feestdagen. Gek he, het lijkt soms alsof er een soort idee is afgesproken waardoor iedereen hetzelfde ging kopen. Hierbij valt het nog mee, want het ging om verschillende sieraden. Het cadeau dat we allemaal kregen is wél precies hetzelfde.

Super populair

Er is een bedrijf dat afgelopen jaar (geen uitzondering) een hoop geld heeft verdient. We hebben het over Apple en haar Airpods. Veel mensen liepen er al mee, maar na de feestdagen werden dat er een hoop meer. Binnen dezelfde families werden er meerdere aankopen van de draadloze oortjes gedaan. Het is ondertussen alweer bijna maart en de Airpods zijn niet uit het straatbeeld weg te slaan. Of je nu calvin klein boxers, truien, sieraden en of Airpods hebt gekregen, de enige ben je niet. Ik ben benieuwd of iedereen dit jaar weer dezelfde cadeaus koopt.

 

Geef een reactie