Wat mag niet missen op het perfecte trouwfeest

Je bruiloft is natuurlijk een van de mooiste dagen van je leven. Echter kan deze dag ook veel stress opleveren doordat er zoveel geregeld moet worden en doordat de bruid de bruiloft extreem perfect wilt hebben. Als bruidegom kan het zodoende moeilijk zijn om zich in de bruid te beelden. In deze blog beschrijf ik zodoende een aantal zaken die belangrijk zijn voor de perfecte bruiloft en waar je ook als man aan moet geloven.

Grote taart

Als vanaf jongs af aan dromen meisjes van hun bruiloft. Door al die Hollywood films hebben vrouwen zodoende een beeld waaraan de perfecte bruiloft moet voldoen. Een van die zaken die binnen dat beeld hoort is een grote taart, eventueel zelfs met 2 figuurtjes bovenop de taart die de bruid en bruidegom voorstellen. Als je een grote bruiloft hebt met veel mensen is het inderdaad makkelijk om te kiezen voor een grote taart, deze gaat immers dan toch wel op. Als je echter niet veel mensen uitnodigt, is een grote taart geen benodigdheid. Natuurlijk wilt iedereen een grote taart omdat het er imposant uitziet, maar ook een minder grote taart kan er imposant uitzien. Neem bijvoorbeeld een gravity taart, deze lijkt te zweven en is zodoende nog steeds een eye-catcher voor een bruiloft.

Tafelschikking, wel of niet?

Het is altijd een moeilijke beslissing, laat je iedereen kiezen waar je mogen zitten of wil je liever zeker weten dat iedereen naast een persoon zit waarmee zij goed kan praten? Meestal komt een tafelschikking erg formeel over en creëert zodoende wel een bepaalde sfeer. Vaak komt het vanzelf goed met de plekken, maar het blijft een persoonlijke keuze. Vraag hier bijvoorbeeld de mening van je familie over, zij hebben meestal wel een idee wat voor mensen er komen en hoe deze met elkaar om zouden gaan.

Touringcar huren

Als je je bruiloft op meerdere locaties hebt, is het fijn om ook al die mensen te kunnen vervoeren. Niet iedereen heeft namelijk de auto in de buurt staan. Dit vervoeren kan je doen door een touringcar te huren. Je kan voor een standaard bus kiezen, maar er zijn ook leuke opties zoals zo’n oude schoolbus of een kenmerkende rode bus uit Londen.

Gift bags

Ik kan me herinneren dat bij de leukste bruiloften waar ik ben geweest, je meestal een soort gift bag kreeg aan het einde van het feest. Ja natuurlijk zouden de bruid en de bruidegom de cadeaus moeten ontvangen, maar het is ook leuk om mensen een herinnering te geven aan deze mooie dag. Zo zou je wat snoep, een handgeschreven persoonlijk kaartje en een beeldje van twee omarmende mensen in de gift bag kunnen doen.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie