Als een baas: besteed al je klusjes uit.

Wie zegt dat echte mannen klussers zijn, hebben het fout. Want echte mannen besteden het werk gewoon lekker uit. Echte mannen zijn namelijk leiders, en die knappen zelf het werk niet op, die huren iemand in. Echte mannen weten namelijk ook heel goed wanneer iemand anders het beter kan en stappen dan zelf lekker naar de zijlijn. Wil je dus een dakterras laten aanleggen voor aankomende zomer? Doe je vriendin dan een plezier, en zoek gewoon een professional!

Als een baas

Een echte man is een leider. Hij kan delegeren en geeft het werk uit handen. Niks is onaantrekkelijker dan een man die alles zelf wil doen en er vervolgens een potje van maakt. Maak dus vooral indruk op je vriendin door een leider te zijn en laat het doe-werk over aan de mensen die er verstand van hebben. Kijk maar naar de leeuwen. Die jagen toch ook niet zelf? Dat laten ze de vrouwen gewoon lekker doen! Er is overigens niks mis met doeners hoor, maar jij wil een leider zijn. Een leider met een dakterras! Een dakterras laten aanleggen doe je dus niet zelf. Zo voorkom je ook een hele hoop ellende zoals een lekkend dak en andere doe-het-zelf ongelukjes. Wees dus een baas en zoek een mannetje die het voor jou doet.

Chillen op je dakterras

Chillen op je eigen dakterras is dus jouw droom? Deze droom wordt dus niet vanzelf waargemaakt! Je moet zeker een aantal zaken regelen en op een rij zetten, voordat het dan eindelijk zo ver is. Volg onderstaand stappenplan, en alles komt goed!

  1. Je zoekt uit hoe het er precies uit moet komen te zien
  2. Je bepaalt hoeveel budget je beschikbaar hebt
  3. Je gaat naar werkspot.nl om een mannetje te zoeken die dit kan uitvoeren
  4. Je vraagt bij hem of haar een offerte op
  5. Je laat het uitvoeren

Chillen op je dakterras

Als het dan eenmaal zo ver is, dan kan het grote genieten beginnen. Plan het zo dat je dakterras ergens rond mei af is, dan is het mooie weer gearriveerd en kun je heerlijk chillen op je eigen dakterras. Richt het geheel stijlvol in met een aantal loungestoelen, een hangmat, een tafel en een vuurkorf. Vergeet niet om een feestje te geven als het eenmaal zo ver is! Want je successen moeten gevierd worden toch? Je zal er ineens een hele hoop vrienden bij krijgen! Geniet er van zolang het duurt. Dat dakterras kunnen ze je niet meer afpakken!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie