Je ex ontmaskerd met een vaderschapstest

Een vaderschapstest. Het is nogal een beladen woord, want het impliceert dat je misschien wel ergens een kind hebt verwerkt. Voor sommige mannen is het een reden om een gat in de lucht te springen, maar voor vaker is het een reden voor mannen om keihard weg te rennen en je te verschuilen onder de dekens. Niet elke man zit op een kind te wachten. En als het dan toch gebeurd dat je ex na een jaar aan je deur klopt met een kind op haar arm, laat dan een vaderschapstest doen om zeker te weten dat het wel van jou is.

Verantwoordelijkheid nemen

Kijk, je zit natuurlijk niet te wachten op een kind. Zeker niet van je ex met wie je het niet voor niks hebt uitgemaakt. Maar als het kind  toch wel van jou is, moet je natuurlijk wel je verantwoordelijkheid nemen. Mannen die wegrennen van hun verantwoordelijkheden zijn geen echte mannen wat dat betreft! Daar ben ik heel hard in… Maar! Dat betekent niet dat je eerst zorgvuldig moet onderzoeken of jouw ex de waarheid spreekt en het dus echt daadwerkelijk jouw verantwoordelijkheid is. Een vaderschapstest is dus de perfecte oplossing hier voor. Het is makkelijk af te nemen en de uitslag is snel bekend. Weigert je ex hier aan mee te werken? Dan heb je nog meer redenen om je bedenkingen te hebben over of het kind wel van jou is. Blijf dus vooral aandringen en zeg haar dat je best je verantwoordelijkheid wil nemen als zij die ook neemt. Dus jou de mogelijkheid geeft om een vaderschapstest af te nemen.

Zo gezegd, zo gedaan

Als je je ex  dan eindelijk hebt overtuigt om een test te doen, dan is het zo gepiept. Een vaderschapstest kan je namelijk makkelijk zelf thuis doen! Je neemt het DNA-materiaal af met behulp van wattenstaafjes die je door de binnenkant van de wang heen en weer beweegt. Dit moet dus zowel bij jou als bij je eventuele kind gebeuren. Na afname van het DNA stuur je de wattenstaafjes in de bijgeleverde, voor geadresseerde enveloppe naar het laboratorium. Je ontvangt binnen 4 werkdagen (!) de uitslag. Dat betekend dus dat je binnen een week uitsluitsel hebt of je wel of niet een kind op de wereld hebt gezet. Ben je klaar om je verantwoordelijkheid te nemen? Of je ex voorgoed de deur te wijzen? De vaderschapstest helpt je door deze fase heen!

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie