Letselschade Advocaat Schiedam staat voor je klaar

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat is niet alleen iets wat je oma altijd zei, het is nog echt waar ook. Soms raak je, door pure pech, gewond en raak je misschien zelfs je inkomsten wel kwijt. Als dat dan de schuld is van een ander, bijvoorbeeld wanneer je wordt aangereden op de fiets of als iemand iets zwaars op je voet laat vallen, dan ben je helemaal mooi klaar. Schakel dan Letselschade Advocaat Schiedam in. Letselschade Advocaat Schiedam weet welke wegen bewandeld moeten worden om tot een schadevergoeding te komen. Er van uitgaande dat de schade onopzettelijk is toegebracht, zal de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij de schade moeten vergoeden. Daar is de tegenpartij, in de meeste gevallen, gewoon voor verzekerd.

Letselschade Advocaat Schiedam helpt je weer op weg

Want na een ongeluk met letselschade kan het zomaar zijn dat je flink de tijd nodig hebt om te revalideren. Misschien ben je zelfs wel in een rolstoel beland en moet je veel dingen opnieuw leren. Een proces aangaande het verhalen van letselschade is dan niet iets waar je direct de energie voor kunt opbrengen. Toch is het wel belangrijk dat je actie onderneemt. Een telefoontje of een mailtje naar Letselschade Advocaat Schiedam is voldoende om het proces te starten.

Flink geld verdienen aan je letsel, dat zit er niet in

En dat is natuurlijk ook nooit de insteek. Je wilt dat de inkomsten die je misloopt worden vergoed, dat je gebruik kunt blijven maken van een taxibedrijf zolang je zelf nog niet kunt autorijden en dat soort dingen. Je wilt er vooral financieel niet op achteruit gaan. Moet je huis (gedeeltelijk) verbouwd worden omdat je een badkamer en slaapkamer beneden nodig hebt? Dan valt dit ook onder letselschade. In Amerikaanse series zie je wel eens dat mensen miljoenen eisen omdat ze zijn uitgegleden over een natte vloer. De kans dat je in Nederland meer dan schadeloos gesteld wordt is nihil.

Wil ik dat mijn vriend aandoen?

Het was toch niet zijn schuld dat ik mij been op een gemene manier brak tijdens een gezellig potje voetbal? Zo denken veel mensen en dat is goed. Maar het kan ook onverstandig zijn om er geen zaak van te maken. Het hoeft (gelukkig) niet bewezen te worden dat je vriend je opzettelijk schade toebracht en zo zal het ook nooit gebracht worden. Feit is wel dat jij je been niet gebroken zou hebben als die vriend niet in de buurt was geweest. Gelukkig gaat zo'n zaak bijna nooit over het verhalen van een persoonlijke schadevergoeding. Je vriend is gewoon verzekerd en je wilt dat zijn verzekering uitkeert. Meer niet.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie