Alles wat je moet weten over het merk Philipp Plein

Philipp Plein is momenteel één van de meest opkomende modemerken in de wereld. Het is vooral populair onder jongeren en verschillende artiesten. Denk maar aan de rapper Boef die in zijn mega hit ‘Habiba’ het merk Philipp Plein noemt. In deze blog zullen we gaan kijken naar de geschiedenis van het modemerk Philipp Plein en hoe dit zo’n populair merk is geworden.

Wie is Philipp Plein?

Philipp Plein is op 16 februari 1978 geboren in Duitsland, in München om precies te zijn. Hij begon niet gelijk als modeontwerper. Hij was namelijk eerst een succesvolle interieur ontwerper. Dit heeft hij heel lang gedaan. In 2003 brak hij echt door als interieur ontwerper toen hij de winkel van Moet & Chandon mocht ontwerpen in Düsseldorf. Na deze klus was hij in één klap wereldberoemd. In de tijd dat hij interieur ontwierp, maakte hij met de resten van de verschillende items mode accessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan leren tassen en portemonnees.

Hoe werd het een modemerk?

Philipp Plein ontwierp zoals eerder gemeld voornamelijk interieur voor in je huis. De accessoires die hij maakte werden echter steeds populairder, door zijn als maar groter wordende naamsbekendheid als kunstenaar. Zijn interieur stond namelijk zeer hoog in het aanzien. Het was niet alleen heel erg modieus, maar was ook echt Duitse vakmanschap. Philipp Plein besloot dat hij een modemerk zal oprichten omdat hij zijn creativiteit ook op een andere manier wilde uiten. Het oprichten van het modemerk bleek een enorm succes en veel mensen kennen Philipp Plein dan ook alleen maar als de modeontwerper van de laatste paar jaren.

Hoe werd het modemerk groot?

Hoewel het interieur design merk van Philipp Plein al redelijk bekend was, is het knap om te zien dat het ook in zo’n korte tijd een groot modemerk is geworden. Er zijn verschillende factoren die ervoor gezorgd hebben dat Philipp Plein een groot modemerk is geworden. Wat vooral heeft geholpen is dat het een rauwe stoere stijl heeft. Waardoor veel bekende persoonlijkheden met het merk gezien zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan: Mischa Barton, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Rita Ora, Naomi Campbell, Iggy Azalea, Grace Jones, Theophilus London, Fergie, Jeremy Meeks en Floyd Mayweather.

Waar kan ik Philipp Plein kleding kopen?

Philipp Plein heeft een aantal winkels in de grootste steden van de wereld. In kleinere steden hebben ze echter geen vestiging. Het is daarom het eenvoudigste om de kleding online te bestellen, zodat jij ook met een mooi Philipp Plein shirt kunt rondlopen.

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie